zaterdag 24 april 2010

De voorbereidingen van onze tweede reis zijn goed ondersteund


Een pak van ons hart (Harry, Abdel, Paula en Ate), dat al het materiaal uit Nederland op tijd mee gaat met Abdel vanuit de korfbalaccommodatie van Synergo in Utrecht. Dat is vooral te danken aan het doelgerichte werk van Paula.
Korven, shirtjes, bekers, 3 DVD's (" build-up te score ") en PR-materiaal zijn onderweg naar Driouch.

De korfbalgemeenschap heeft heel positief gereageerd en ons veel medewerking gegeven , waardoor ons netwerk vooral in kwaliteit èn publiciteit sterk is verbeterd.Ook over de materiaalsponsoring zijn wij heel tevreden, zeker in deze financiële crisistijd.

Waarschijnlijk hebben wij qua vliegen het geluk om niet getroffen te worden door de werelwijde vertragingen, waar Mamoun wèl last van gehad heeft (terugreis Marokko - Nederland).

Leonie, Mamoun, Sander en Ate vertrekken woensdag zeer vroeg. Harry en Anneke Liebrand komen later, nl.: maandag. Alles bij elkaar 10 dagen hard werken en veel nieuwe ervaringen op doen.

Wij hopen onze vrienden in Marokko donderdag al te spreken en misschien kunnen wij deze week nog verrassingstrainingen geven op de basisscholen in Driouch.

Wij hebben er zin in, want zelfs de ambassade in Rabat toont haar belangstelling in het kader van 400 jaar samenwerking Marokko - Nederland.

Geen opmerkingen: