zondag 5 december 2010

Marokko project op radio en TV

Bovenstaande link naar RTV Utrecht en DWDD bewijst nog maar eens de publiciteitwaarde van de combinatie korfbal en Marokko. Kennelijk nog steeds verrassend, opvallend en positief voor vele Nederlanders èn korfballers. In de tijd vòòr het project " Tijd voor Sport " werd de combinatie allochtonen en korfbal niet succesvol en realistisch gevonden om aan " Tijd voor Korfbal " mee te doen, maar na 3 jaar denkt men daar nu kennelijk anders over.

Nu er in december (27-112 t/m 03-01) een groep van 20 scholieren en 10 begeleiders o.l.v. Mohammed Abou Damir, Oujda naar Synergo, Utrecht en PSV Korfbal, Eindhoven komen, kan men met eigen ogen zien en horen, waarom er nu anders over gedacht wordt. Welkom tijdens het toernooi bij Synergo op do 30-12 (sporthal De Dreef) en bij PSV Korfbal op zo 02-01 (sporthal De Tempel) allebei van 10:00 - 16:00 uur.

Vandaag kregen wij een brief uit Amiens, Frankrijk over dezelfde (on-)mogelijke combinatie, zij geloven er kennelijk ook in.

De eerste donaties van particulieren zijn ook al binnen gekomen in Utrecht en Eindhoven en dat stimuleert ons des te meer om oud en nieuw met onze Marokkaanse vrienden te vieren.

Geen opmerkingen: